Over threvon

Ons aanbod

Threvon Internetservices is een internetprovider met een breed scala aan diensten. Naast de registratie van uw domeinnaam biedt Threvon een ruim aanbod op het gebied van hosting; Linux. U kunt kiezen uit verschillende pakketten voor particuliere en zakelijke internet gebruikers. Onder diensten vindt u ons ruime aanbod met de specificaties. Threvon is official reseller van Spamexperts ©, daarom kunt u onbezorgd genieten van internet.

Info

Threvon Internetservices is een gespecialiseerd bedrijf in registratie en hosting, met een persoonlijk karakter. Inmiddels mogen we ruim 500 bedrijven tot ons klantenbestand rekenen, met één of meerdere internetdomeinen, en e-mail gefilterd op virussen en spam. De meeste nieuwe klanten komen via bestaande klanten, omdat zij vertellen over onze kracht: persoonlijke betrokkenheid, meedenken, luisteren naar hun wensen.

Waarom u kiest voor Threvon

De aantrekkelijke prijzen zijn meestal de eerste kennismaking met Threvon. Daarna volgt de waardering voor onze persoonlijke dienstverlening, we staan iedere dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Algemene leverings- en verkoopvoorwaarden

Op al onze pakketten zijn Algemene leverings- en verkoopvoorwaarden van toepassing. Met de aanschaf van een van onze diensten geeft u aan hiermee akkoord te gaan.
Download hier onze Algemene leverings- en verkoopvoorwaarden (PDF).