Embleem
logo
 

Klantenservice

Bent u al klant van Threvon Internetservices? Dan kunt u hier eenvoudig aan de slag. Met onze domein checker kunt u controleren of een URL nog vrij is. U vraagt hier een nieuw domein aan, geeft uw adreswijziging door, en kunt een domein overdragen of verhuizen. Verder vindt u hier het antwoord op de meest gestelde vragen en kunt u inloggen in onder andere de Site Admin. Bij ‘doe het zelf’ vindt u handleidingen voor het instellen van bijvoorbeeld uw e-mail of webmail. Uiteraard kunt u ons ook een vraag stellen.

Top 5 Veel gestelde vragen (Klik hier voor alle vragen)

Waar vind ik mijn ftp gegevens?

Deze ontvangt u meestal direct na uw eerste inschrijving op een hosting pakket. U kunt de gegevens ook terugvinden via uw webmanager of siteadmin.

FTP-gebruikers zijn te herkennen aan het Site admin icoon dat naast de gebruikersnaam wordt getoond in het Gebruikersoverzicht (groene stip). Het wachtwoord van een gebruiker is niet zichtbaar, maar kan hier worden aangepast indien u een wachtwoord vergeten bent of kwijt bent.

Hoe werkt de siteadmin?

Siteadmin is het beheergedeelte van een account op een server (www.uwdomeinnaam.nl/siteadmin). De gebruiker van de site kan hier inloggen om gegevens te raadplegen, te wijzigen en/of toe te voegen.

Klik hier om naar de uitgebreide "Site admin handleiding" te gaan.

Outlook instellen

Er is een speciale handleiding "E-mail instellen" waarin wordt beschreven hoe u verschillende mailprogramma’s kunt instellen.

Klik hier om naar de handleiding te gaan.

Kan ik op de server Joomla installeren?

Joomla installeren is geen probleem. U dient er wel rekening mee te houden dat Joomla op zich al iets meer dan 30MB webruimte in beslag neemt.

Wij raden u aan om goed de handleiding te volgen van Joomla die u kunt vinden op: www.joomla.org of www.dutchjoomla.org .

Houdt Cleanport alle spam tegen?

CleanPort zal vrijwel alle spamberichten tegenhouden, uiteraard wel afhankelijk van hoe de Spam Filter gevoeligheid is ingesteld (variërend van heel soepel tot heel streng).

Het valt echter niet te voorkomen dat er een enkele keer toch een spambericht doorheen glipt en in uw mailbox terecht komt.

Is uw domeinnaam nog vrij?

Direct naar:

Direct naar webmailDirect naar siteAdminDirect naar DNSHulp op afstand

Threvon Internetservices     |    Postbus 488    |    5700 AL Helmond    |   Tel. 088-1666500    |    KvK Oost-Brabant: 17161159    |    Privacyverklaring
Ontwerp & Realisatie: Buro7
This site is built with CamelFW.